Wednesday, 23 May 2012

Kenapa kerap ulser mulut ?

Assalamu'alaikum .

Selamat pagi & selamat berhari rabu . hehe . Alhamdulillah masih dipanjangkan umur .
Hari ni saya ingin berkongsi serba sedikit info mengenai ulser mulut .
Bajet jew nak jadi doctor kejap . keh3


Saya dapat info ni dari internet jugak sebab sebelum ni "cik ulser" selalu datang ke mulut saya .
Nak makan pun susah . Kadang2 sanggup x makan semata-mata menahan kesakitan ulser nih :( .
Okay , actually saya malas nak copy & paste or type segala ayat2 yg panjang lebar tu .
Kalau nak tau info tentang ulser dgn lebih lanjut sila klik SINI .

Assalam :)

1 comment:

  1. terjumpa info ni, juga pasal ulser mulut… sharing is caring :) - Ulser Mulut Boleh Menyebabkan Barah

    ReplyDelete